domingo, 4 de noviembre de 2012

Cap de Setmana aventurer 1ª part


Be, aquest cap de setmana hem liquidat un conter pendent que teníem amb Albarracin i el boulder. Fa tems que volíem fer una excursió a una de les zones mes importants de bloc d'Europa que per sort la tenim prop de casa. Aixi dons aquesta setmana entre apretons al gym van proposar-se fer una escapa expres cap allí i ja que estava a mitat camí, visitar a Javi al seu refugi "Rabada y Navarro" en plena serra de Javalambre"

Aixi doncs divendres prontet, a les 06:30 del mati, Salveta que sempre es company d'aventures i locures i un servidor marxàvem a blocar amb totes les ganes del mon i en el meu cas tota la curiositat que sempre causa anar a un lloc nou que mai has estat i que has sentit parlar d'ell tantes vegades. Després d'unes dos horetes de viatge aparcàvem el cotxe i s'acostàvem a cabrerizo,  allí vaig tindre el primer contacte amb la roca de Albarracin, mare meua¡¡¡¡¡ te posa els dits a parir des d'el primer moment, i les gemmes dels dits a foc, rojetes, rojetes. Al sector cabrerizo férem algun 3+, algun V i provarem un 6a que ha quedat pendent per la meua part per a properes visites. D'allí marxarem cap al arrastradero caigueren un parell de 3+ i Salva va estar barallant-se amb un 6a que quan tornem de ben segur que serà encadenat, i ja per acabar canviarem d'orientació per pegar-se un servidor amb un parell de 4 que no vaig encadenar, molt, molt tècnics i finets.  Salva va donar conter d'aquestos problemes i vam donar per tancat el dia bloquero amb els braços i les mans a foc¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Ara ja se que es el que tenim que seguir entrenat i millorant per a properes visites que de ben segur farem. En breu posaré la segona part del cap de setmana, que de bon tros va ser la mes aventurera.


Algunes fotos de Albarracin:





























 


















Fins la pròxima
Jaume

1 comentario:

  1. Gran, Jaume. Gran. Ha sigut una "escapaeta" de les que carreguen les piles. Albarracín en aquesta época és senzillament impactant. Tornarem aviat!!!!

    ResponderEliminar